Nosila je istu haljinu 100 dana – A OVO JE RAZLOG!

Na svom Instagramu Sara je počela obavljivati različite modne kombinacije sa haljinom, a priznala je i da joj je nošenje tog odevnog predmeta pomoglo sa samopouzdanjem.

Sara Robins-Kol smatra kako je odluka da kupi crnu haljinu dugih rukava, koja joj doseže do kolena, bila jedna od najboljih u životu. Haljinu nosi u svim prilikama – na posao, kada ide u šetnju, kada odmara u kući pa čak i kada odlazi na praznična okupljanja, piše Mirror.

Ona je prihvatila je izazov da haljinu nosi 100 dana, a to joj se toliko svidelo da je odlučila ne kupovati novu odeću.

https://www.instagram.com/p/CI9RtuMhNT0/?utm_source=ig_embed

– Shvatila sam da mi nošenje jedne te iste haljine nije oduzelo ništa u životu. Neću više kupovati novu odeću, a ako mi treba nešto svečano, samo ću zaviriti u svoj ormar i izvući haljine koje tamo stoje još od 1992. – rekla je.

Bila je među 250 žena koje su prihvatile 100-dnevni izazov, pod vođsvom jedne dizajnerske kuće. Sara je rekla da je na izazov naišla sasvim slučajno.

– Prvi sam put videla izazov na društvenim mrežama i pomislila: Zašto ne – rekla je.

Učesnici u izazovu su smeli oprati i sušiti haljinu preko noći, ali ako su bili budni, očekivalo se da će je nositi. Svako ko je izvršio izazov, osvojio je bon od 100 dolara.

Na svom Instagramu Sara je počela obavljivati različite modne kombinacije sa haljinom, a priznala je i da joj je nošenje tog odevnog predmeta pomoglo sa samopouzdanjem.

– Pre sam stalno mislila da me svi gledaju i da svi primećuju što sam obukla. Sada znam da nije tako – rekla je.

https://www.instagram.com/p/CItVezjB-PP/?utm_source=ig_embed

Izvor: Krstarica, Foto: Pixabay.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *