‘Tri puta sam umrla, a dva puta su mi samo njih troje bili u glavi!’ Dea Đurđević otkrila na koga je mislila, dok se borila za život!

Ona je žena lavica.

Voditeljka Sanja Marinković u današnjem, prazničnom izdanju emisije „Magazin In“ ugostila je pevačice Viki Miljković, Miu Borisavljević i Tijanu Bogićević, voditeljku Deu Đurđević, glumca Dušana Kaličanina i glumca i voditelja Dragana Marinkovića Macu.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Sanja je želela da čuje od svojih gostiju kratku priču o sreći, a Dea se prisetila stravične nezgode koju je doživela i trenutka kada se borila za život.

Ja se opet vraćam, meni je to najjači utisak u životu, moja najveća sreća čini mi se u svemu je bila kad sam opet prohodala. I ne traje kratko, prvi dan sedneš, super, onda sediš dan i po, pa onda ustaneš, napraviš korak, dva napred, jedan unazad i onda kreneš da hodaš. Fora je da sebi daš kratke ciljeve i onda si stalno srećan, u tom kontinuitetu, varaš svoj mozak da ti je uvek lepo. Da se probudiš u svom krevetu i da ideš u svoj toalet, koliko god glupo zvučalo, to je velika stvar i neke stvari koje se podrazumevaju, ljudi to zaborave. U prvom momentu kad me je udario autobus i kad mi je ruka bila ovde, prve tri stvari koje su mi pale na pamet: zašto Mlađi nisam rekla da ga volim kad sam krenula iz kuće nego sam rekla: „Vidimo se na poslu“, drugo zašto se mami nisam zahvalila za to što me je vaspitala i što je ceo život dala meni, i treća zašto nisam zvala babu. Nema život u slikama, to je ozbiljna budalaština. Tri puta sam umrla i od toga se dva puta sećam i njih troje su mi svaki put bili u glavi. Sve što se podrazumeva je ustvari najvrednije, a mi to ne vidimo, to su stvari koje su najvažnije u životu – ispričala je Dea i zaslužila ogroman, gromoglasan aplauz.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Autor: R.L.

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *